Hva har skjedd med lille jenta mi???

Første kontakten mellom mor og datter :-)


Et av de første bildene av Nora :-)

Når du ble født, var du en liten engel. Alt var enkelt, du spiste, bæsjet og sov.. Og lå og tittet forundret på verden. Nå er Mammaen din helt håpløs, alt er feil, og du skal klare ALT selv.. Ellers blir du VELDIG sinna.. 

Alt du gjør nå er å være rampete, eller en engel.. Alt ettersom.. Mamma blir bare så håpløst sliten av disse humørsvingingene, sinnet, og trassen.. Hun blir sliten av å ikke få noe reaksjon hos deg, sier jeg nei, så gjør du det uansett.. Sier jeg kom hit jenta mi, så står du bare pal.. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre så du forstår.. Så du skjønner hva som er farlig, og hva som er bare rett og galt.. 

Tankene mine svirrer hver kveld nå, er det meg? Er det jeg som gjør noe feil? Skulle jeg gjort annerledes der? Skulle jeg satt meg ned med deg der? Jeg bruker enhver ledig tid til å kose, leke og ha det gøy med deg, så oppmerksomhet får du.. Maten er det heller ikke noe problem med, du får nok mat, og drikke.. Du lider ingen nød.. 
Jeg skulle så gjerne ønsket at jeg kunne hatt flere å spørre, det er nå i sånne stunder jeg savner min mor.. Det er nå jeg savner å ha venner i huset ved siden av.. Det er nå jeg savner å bli forstått av alle.. Så frustrasjonen er nok ikke bare fra og for deg jenta mi.. Mamma Elsker deg over alt på jord, men du drar i mine siste rå nerver for tiden.. 

Igår ble Pappa og Mamma så slitne og sinte, så Mamman din måtte gå seg en tur ut i skogen.. Det hender hun blir litt for gåen hun og vennnen, og hun savner den lille engelen hun hadde før, som bare var sint når hun ikke fikk puppen fort nok.. 

Men, som alt annet i verden, vil dette også gå over.. så mamma må nok bare holde ut til det! 

8 kommentarer

saik

06.09.2011 kl.20:09

søt!

Vibece

06.09.2011 kl.20:13

Hørtes ut som en litt slitsom periode jenta er inne i, men som du sier, det går nok over det også :)

Er vel noe som heter trassalder i 2-3 årsalderen ;)

Cathrine Nilsen

06.09.2011 kl.20:13

så søt ho va ! :)

Silje

06.09.2011 kl.20:15

Det er godt det går, bare smøre seg med tålmodighet.

marte kristensen

06.09.2011 kl.20:15

hun var kjempe søt :D
søte bilder. håper det kommer seg etterhvert!

Hilde Schau

06.09.2011 kl.20:39

Utrolig søt jente du hadde da :-)

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits