Bill.Mrk forkjølelse ønskes fjernet!

Grøss og gru! Nå har pesten kommet i hus her og!!

Pesten her er nok ikke like ille som svartedauden, men det føles nesten sånn!!

Her har hele familien fått seg en real sommerforkjølelse, og ja jeg sier sommer.. Selv om det virkelig ikke føles sånn! Jeg fryser som om man skulle hatt temperaturer i stua på minus 20, og så svetter jeg..

Orker ikkenoe, har ikke lyst på noe mat, bare drikke.. Halsen klør, og er småsår, igår føles det ut som om jeg hadde brukt dobørsten neid der.. :-S

Nora har kommet hakket foran, hun hoster, har småfeber, og er slapp, men i relativt god form.. Men ingen barnehage på henne idag.. Jeg tror ikke det blir det i morgen heller..

Hater å være borte fra jobben, det er virkelig det verste jeg vet om, men må man så må man.. Tror egentlig det er det beste i dette tilfellet, Aina, min leder hadde måtte sette meg i HAZMAT-suit og varsle folkehelseinstituttet om jeg hadde satt meg bak kassa nå..

Føler jeg lyser lysegrønt av bare bassillusker og viruser, så nå føler jeg meg nice!! Har selvfølgelig den fine gapende"jeg får ikke puste med nesa" posen inne hele tiden, og istad holdt jeg på å drukne i et glass med cola! Prøv å drikke med en klype på nesa, det går bare ikke.. 
5 kommentarer

Frida Marianne

23.08.2011 kl.21:02

He he he.. uff.. (nei det er ikke noe å le av, ler av hvordan du skriver det) Ønsker deg en kilo god bedring=)

maria.

23.08.2011 kl.21:15

god bedring!:)

Miniogmy

23.08.2011 kl.21:16

mariabraaten:Bare å le, jeg føler meg ganske komisk her jeg sitter med papir i nesa, for nå har også Niagarafossen innbeattet seg i nesa mi, og et ompaband inni hodet... Pluss at øynene mine føles som om de skal hoppe ut av hodet mitt! :-D

Lysgaard♥

24.08.2011 kl.12:18

SV: Noe av det kjøper jo mamma til meg. + Jeg får jo penger hver måned, og selvom jeg kjøper meg litt mye så bruker jeg ikke så masse. Finner alltid det billigste av ting for å ikke bruke for mye. :p

Miniogmy

24.08.2011 kl.13:08

Lysgaard:ah! har bare ikke helt skjøn hvordan du får finansiert alle kjøpene :-) men det fikk jeg jo svar på nå :-) åssen er formen?

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits