vil du ha MASSE GRATIS besøk på bloggen din?

Jeg har prøvd ut dette, og det virker!! Alt du trenger gjøre er å melde deg på HER og via denne siden, besøke andres blogger! ikke bare får du selv besøk, men du kommer over andres kjempefine sider, som du ikke ville sett om du ikke meldte deg på! Da får du også masse gode ideer, som du ikke ville fått ellers! Smart hva? 

Ellers lurer jeg også på om det er noen som kjenner til siden SUPERKUL.NO, for jeg har aldri handlet der før, men synes de har veldig mye rart :-) Noen andre som ser noe de kunne tenkt seg? Jeg er også en av deres partnere, så om du også vil bli det kan du fylle inn skjema under :-)

 

Personlig informasjon
Tilleggsinfo
Der kan du tjene penger på at andre går via banneret du får, og kjøper, for du får 20 prosent for hvert salg du har via linken dems. Du kan også selv verve andre, som du får 5 prosent fortjeneste for det som de får solgt. Allerede har jeg tjent ca 100 kroner :-) Me like!! Dette er penger du bruker på superkul sin side, men ingen kan stoppe deg i å selge det etterpå om det er noe du ikke vil ha :-)
Hva synes du? 

2 kommentarer

Thea

05.08.2011 kl.21:34

jeg er medlem :-)

2 barns mooooor

05.08.2011 kl.21:40

Superkul.no har jeg kjøpt av...
De leverer rask om de har det på lager pluss at det er norske designere.. Noe jeg synes er kult ;D
Stoffet er vell det jeg er skuffa over på det jeg har kjøpt. Litt tint stoff. Virker ike sååå solid så hadde holdt meg utenfor barneklær hvertfall
<3
2 barns moor

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits