vil du tjene penger på bloggen din?

alt du trenger å gjøre er å fylle inn dette skjemaet, og legge inn bannere på bloggen din, slik som jeg har på min :-) Når noen kjøper varer via linken, får du prosenter av salget. du får da penger for å gjøre ekstremt lite :-)

Personlig informasjon
Tilleggsinfo

 Når du er påmeldt, får du en mail, med passord, og kan logge inn her 

BrukernavnPassordHusk meg

 Enkelt eller hva? 

13 kommentarer

Julie :))

30.07.2011 kl.00:46

ehhmm, fatta ikke en ting jeg :S
Går ikke her for vi har blogg sammen :/

skjekk bloggen vår :-D

www.maleneogmarita.blogg.no

Miniogmy

30.07.2011 kl.00:56

Julie ):hva tenker du på da? hva skjønte du ikke? kan hjelpe jeg :-)

Miniogmy

30.07.2011 kl.00:58

maleneogmarita:i så fall, må den registreres på en av dere, og når dere er påmeldt, vil dere få htmlkoder til bannere som dere setter inn på siden deres. dere kan også verve folk, som dere da vil tjene lit penger på.. men dere tjener da mest på de som går inn på bannerene dine, og kjøper ting :-)

chili

30.07.2011 kl.01:07

funkar det? :)

Miniogmy

30.07.2011 kl.01:12

chili:Ja, du får en egen side, der du følger med på antall salg, klikk, og visninger, og hvor mange som er medlemmer under deg :-) så ja, det fungerer.
jeg og en vennine har en annen blogg sammen og vi prøvde og gjøre dette! Det som var problemet var at vi ikke vet hvor vi skal sette den inn(html koden..) Vi vet det er på design også maler eller noe, men etter det? Hvor skal den da? :):) hygglig om du klarte og forklare!!! :D

Miniogmy

30.07.2011 kl.01:41

benedicte:ok, dersom du vil ha en lang type på toppen, så må du finne koden til den type banner du vil ha. så går du inn på desig, rediger, maler, og så leser dere dere frem til der det står . det skal stå to stk , se etter nr to. merk med pekern der, trykk ener, og lim inn kden der. så forhåndsviser du det, for å sjekke at ikke koden er lagt inn feil, og om den er riktig, lagrer du det. dersom du vil ha det som en liten type banner på siden, der jeg har den andre reklamen min, så legger dere det inn under widgets :-) der kan dere også legge inn div. andre htmlkoder dere vil ha på siden. skjønte dere?

Julie Sævik

30.07.2011 kl.02:03

Bra blogg! Ha en fin helg! :)

Johanne

30.07.2011 kl.13:33

hva er et banner? :$

Miniogmy

30.07.2011 kl.15:25

Johanne:banner er en reklame for, i dette tilfellet Superkul.no :-) det finer du inne på siden du får, etter å ha meldt seg inn:-) og i tillegg får man sjansen til å få med flere andre undermedlemmer som også reklamerer for superkul, som man selv får 5 % av salget til. alt du selv selger vie egne linker og reklamer, får man 20% av :-) så absolutt lønnsomt. hvis man vil øke salget, kan man lage flere innlegg som omhandler Superkul, og da får du som regel salg :-) fordi folk vil vite hva produktet er :-)

ANNA

01.08.2011 kl.00:32

Banneret på siden min blir bittelite, det funker liksom ikke :/

Det står noen visninger og noen få klikk på oversikten, men ingen penger på "kontoen"?

Miniogmy

01.08.2011 kl.08:23

ANNA:det er fordi du må få salg. salgene tjener du på. få venner og kjente til å ta en titt på siden, hør på facebook om det er noen du kjenner der som har brukt å bestilt noe fra superkul, og snakk om det. du kan gi dem din link, det er den du ser når du logger inn på siden din, Øverst.. kjøper de noe uten den linken, får du ikke salg, (selvfølgelig teller de salgene du får via bannerene ) kan svare deg mere utfyllende når jeg kommer hjem i kvelld, må på jobb nå :-)

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits