AArgh!!!

Finnes det noe kjedligere enn husmorsysler? Brette tøy? Sortere sokker? Vaske do? Polere vinduer? Nå får du jo steinfrie druer, og steinfrie meloner, så når kommer sokkematcheren 1.0? Eller dovaskeren, som skrubber alle flisefuger i samme slengen, og renser sluket? Kan noen si meg det? Gjør rent hjemme idag, har prøvd å negligere det noen dager nå, men hybelkaninene truer med mytteri, søpla går ikke i søplekassa av seg selv (men det kan nok ha blitt kreert en ny livsform nedi der ), kjøleskapet er hvertfall full med ukjente livsformer (det er bare mat som er max en uke gammel, så extreme cleening folkene behøver ikke komme innom enda) og senga får jeg dårlig samvittighet for å legge meg nedi, for jeg har ikke skiftet sengetøy på ca to uker... Er det ikke det ene så er det det andre... Det dukker opp klesvask og oppvask overalt og har jeg satt på en oppvask, dukker det opp noe jeg har glemt.. Sukk.. Merkelig nok har ikke rotet ferie selv om jeg har det!! Vi har ikke råd il å leie inn citymaid fast hver uke, så jeg må nok bare finne frem en tilitersdunk med "elbowgrease" og kjøre på! Ses senere folkens jeg skal legge inn et nytt og spennende innlegg etter at jeg har rengjort samvittigheten min for støv :-P

 





Stikkord:

10 kommentarer

Catharina H.Pedersen

19.07.2011 kl.13:55

Kjenner aggresjonen på kroppen bare ved å lese bloggen din! Jeg kom hjem fra ferie igår og måtte vaske heile leiligheten, brette rene klær, vaske mer klær og rydde! Eeeelsker å komme hjem fra ferie å se at typen ikk ehar gjort en dritt! ;(

NÅ skal jeg skaffe meg vaskehjelp, sporenstreks!!

ha en fin dag =)

Emilie :)

19.07.2011 kl.13:55

Så fin blogg du hadde :)

Miniogmy

19.07.2011 kl.13:58

Catharina H.Pedersen:Kjenner følelsen, mn legg til ei liten divafrøken som slutter med bleie o roter :-P utrolig hva slags flekker og rot man må få vekk da :-P samboern er stort sett flink, men kunne vært mye bedre... så må nok bare ta dem i ørene går jeg ut i fra :-)

Miniogmy

19.07.2011 kl.13:58

Emilie:Tusen takk!

Deluna Lounge

19.07.2011 kl.14:02

:D
Fin blogg du har :)

Kommenter gjerne tilbake :-)

blog.no

19.07.2011 kl.14:12

Hei. Du har blitt valgt for å få ære til å bli registrert i en panel der du kan tjene penger på å svare på noen undersøkelser. Jo oftere du svarer på undersøkelser du får i epost, jo mer tjener du.

Del gjerne linken med vennene dine.

Her kan du registrere deg (kopier adressen i skriv den i nettleseren). Hvis du verver flere venner, for eksempel, legger ut linken på Facebook siden, blir belønning enda høyere.

http://cdr.cintdirect.com/panel/3f38_XMq2UGYw5OR6NyZ-Q/register

Lykke til til en heldig blogger!!!

catarntsen

19.07.2011 kl.14:15

har samme problemet her :p d tar aldri slutt!!

Miniogmy

19.07.2011 kl.14:20

blog.no:hvem er du??

Miniogmy

19.07.2011 kl.15:00

blog.no:Dette er ikke en mail fra BLOGG.NO, og dette er ikke lov!! Blogg.no er informert, og har nå din ip.adresse, så du er klar over dette!

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits