Jeg bruker Ritalin, gjør du?

Jeg har ADHD, så det er sagt, så det er ikke noe knark fra gata :-) Jeg lurer på om det er fler som meg der ute, som bruker denne medisinen, i kapselversjon, og hva dere opplever når dere bruker den? Jeg trenger noen å dele mine erfaringer med, for å se om jeg er en av mange, og generelt bli klokere på denne diagnosen! For jeg vet jo at det er fler der ute som har ADHD og ADD :-) Som ADHD norge sier: har du møtt en med ADHD, så har du møtt én med ADHD :-) 

Stikkord:

6 kommentarer

Rebecka

12.07.2011 kl.00:33

jeg bruker Ritalin kapsler, og min erfaring med dem er at jeg blir roligere jeg merker en stor forsjell hvis jeg ikke tar dem og når jeg tar dem :)

Miniogmy

12.07.2011 kl.00:41

Rebecka:jeg føler meg ikke roligere, men jeg føler at jeg klarer å fokusere på en kanal, mer enn å ha tretten forskjellige ting på samtidig :-)

Frida jensen

12.07.2011 kl.00:41

jeg har også ADHD.. Vi fikk tilbud om å begyne med ritalin,men sa nei,for jeg var for ung til å selv forstå hva AHDH var...

men nå,så vet jeg mye mere,og skal heller ikke begyne på ritalin,men heller på konserta (det er sånn det uttales,vet ikke hviken form det skrives i..)

Og det tas 1 gang om dagen,og man han selv velge hvilken dose man vil ta,men må bruke litt til på å finne ut hvor stor dose som passer for deg!

Mens ritalin tas litt flere gager daglig,og har mye mere kortvarig effekt.

men,men... det var meg ;)

søt blogg,og en herlig,fantastisk header!

<3

Miniogmy

12.07.2011 kl.00:51

Frida jensen:tja, du har ritalin tableter, og ritalin kapsler. jeg bruker ritalin kapsler, med modifisert frisetning, dvs at den gjør det samme som concerta, men med litt forskjellige virkstoffer :-) ritalin tabletter er kortvarige, og jeg synes de har en litt annen måte å virke på, men aner ikke om det er noe jeg innbiller meg.. blir litt kvalm på dem bl.a. men ikke med kapslene.. de blir jeg litt hyper av, om jeg ikke har vært flink å spise frokost....

Lysgaard♥

14.07.2011 kl.20:48

SV: Nei, for de ryggsmertene har komt og gått siden begynnelsen av graviditeten. Så det er ikke rier, nei. :p

Sara Celine

26.04.2014 kl.21:58

Hei ,ej e ei jente på 10år jeg har a.d.h.d

Jeg bruker Ritalin 20mg no men jeg har før brukt 10mg 20mg hadde jeg før og 30mg men ej he gått tilbake til 20mg

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits