Media, hva driver dere med????

I de siste dager, har det rullet opp overskrifter og sjokkerende nyheter om media som hacker og gjør ulovlige saker, for å få en nyhet.. Jeg skjønner ikke hva som får folk til å skru til virklighetsforståelsen sin såpass, at det blir ok? En uskyldig jente, som var kidnappet, en avdød soldat? Mennesker uten mulighet til å forsvare seg!! Jeg synes fakisk VG og Dagbladet er to aviser som tildels er i grenseland.. De smører bildene av fem mennesker som har dødd en til to dager før, og hvor de pårørende knapt har fåt pusterom eller kommet over det verste sjokket, før det blir detaljført av hvordan disse menneskene døde!! Hvorfor i all verden har vi rett til å måtte vite sånt? Med hvilken rett har de til å plage uskyldige, allerede sårbare menesker på den måten? Hadde noe skjedd mine nærmeste, og jeg hadde sett alt dette i to landsdekkende aviser, så hade jeg nok blitt rasende og / eller brutt sammen!! jeg synes det er feil slik verden har blitt, at vi som forbrukere må lese grusomheter og sensasjoner av en sånn art, at mennesket knapt er dødt, før det blir klistret på forsiden av en avis, og flere store nettsider... Er jeg alene om å synes dette er sykt ? Eller er det fler der ute som reagerer på dette? 

6 kommentarer

Musikk hver dag!

11.07.2011 kl.01:19

Bra skrevet!

Superlars

11.07.2011 kl.01:49

Bra innlegg!

Krigen om lesere har blitt veldig sterk nå som det har blitt så mange medier etter internetts opprinnelse. De blir mer og mer ekstreme og kynismen trår frem for å få businessen til å gå rundt. VG, Dagbladet, Se og Hør og flere av de store mediene i Norge går langt over streken de også, som du sier. Jeg tror journalistenes kommer til å bli færre med årene, nå som hvem som heldst skal dele informasjon på nettet, og da ikke vinklet for manupilere og gjøre sakene til noe langt mere enn de er.

Matilda

11.07.2011 kl.02:14

Fin blogg!

Hadde blitt glad om du la igjen en kommentar og fortalte meg hva DU liker. :)

frkreyes

11.07.2011 kl.06:04

Jeg syntes de går langt over streken, men samt syntes jeg også nyheneten er ganske allment. Nå er jeg selv journalist, kanskje det er derfor jeg ser noe anderledes på det. Men helt enig i mye av det du skriver. Så bra innlegg. Gir oss en tankevekker.
Sv:
Bra du passer på. Mente selvsagt kalorier.

Lena

11.07.2011 kl.06:11

Bra skrevet, du er dyktig!

Ha en fin sommer videre :-)

Miniogmy

11.07.2011 kl.19:52

frkreyes:hehehe, jo versegod, regnet egentlig med at det var calorier du tenkte på :-P enkelte ting synes jeg div. aviser går veldig over streken på, som ved ulykker.. forstår bare ikke hvilken rett og nødvendighet det er å måtte klistre opp bilder og sånt, av nylig avdøde meneesker.. liker ikke sånt..

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits