En litt tynnere meg :-)

Tid for en liten slankeoppdatering herfra :-) Jeg veide meg idag på helsestasjonen, og nå er jeg nede på 75 :-) Jeg skal ned 6 kilo til, og gjerne mer om jeg kan!!! Jeg vil ned på 60og noe, og 69 er en grei vekt :-) Jeg vil ikke gå ned i vekt, bare for å se fin ut, men også for å føle meg vel! Jeg synes det er morsomt at jeg ikke har gått opp igjen, fra forrige veiing for jeg har tatt lavkarbokuren litt med ro den siste tiden, og det har visst gått greit alikevel! Når jeg har tatt tester, ketostix altså, så ligger de på spor av ketose, til lav ketose, så det er fortsatt utslag :-) Men jeg tenkte å ta meg i nakken denne uken, og kun spise fullkarbo lørdag og søndag :-) Jeg har kuttet ut Pepsi maxen, og byttet den i Cola light, og det ser ut som om det funker det og.. Deilig!! Men en ting jeg lurer på er: for dere som er lavkarboere der ute, hvilke ferdigprodukter er det som er "lovlige" ? f.eks ferdige sauser, supper, gryter, kjøttsauser, osv. ? Jeg trenger et alternativ til hundre prosent hjemmelaget, for jeg jobber litt vakter som gjør at det er vanskelig å få laget hjemmelaget middag fort! Jeg må ha mat til lillemor fort, når jeg er hjemme! Da fungerer Toro og lignende veldig bra, men da gjerne med en liten tvist, så jeg legger til, eller fjerne det jeg ikke kan spise :-) Noen tips? 

 Heidi i fullt fokus ;-)

Stikkord:

7 kommentarer

UVM

05.07.2011 kl.14:12

Lykke til med slanking =)

Henriette

05.07.2011 kl.14:19

Ferdig bernasise saus bruker jeg og det går greit, bruker bare mindre mengde.

Ellers lager jeg blomkålsmos istedenfor potetmos og så pølser til når ting skal gå fort i svingen. Ellers er jeg blitt flink til å lage store porsjoner sånn det er nok til neste dag til meg og mannen, så kan barna evt få spagetti eller noe annet de har lyst på den dagen eller har rester nok til hele gjengen.

Hege

05.07.2011 kl.14:28

Sier som Henriette, ferdig bea-saus. Her i Strömstad har vi et godt utvalg og jeg kjøper det ofte. Hvordan det ser ut i norske butikker er jeg litt usikker på.

Jeanette & Nora

05.07.2011 kl.14:40

Faktisk , du ser ikke ut som om du veier så mye ? :o det ser ut som om du veier ca 62 ? :)

Gjerne kommenter tilbake :D

Anna

05.07.2011 kl.14:49

lykke til! stå på! :D

Miniogmy

05.07.2011 kl.14:57

Jeanette & Nora:hehe, takk for det! mye er gamle bilder, men jeg tror jeg må få tatt noen helfigurbilder som viser meg nå :-)

Miniogmy

05.07.2011 kl.15:12

Jeanette & Nora:hehe, takk for det! mye er gamle bilder, men jeg tror jeg må få tatt noen helfigurbilder som viser meg nå :-)

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits