Sliten.no

JEG SKAL FLYTTE! :-O :-D

 

Dvs. Nora Øivind og Jeg flytter ut fra leiligheten vår denne helgen!Jeg har desverre ikke skrevet noe her på lange tider, for dagene flyr avgårde før man får sukk for seg, men jeg har det bra! Det har forsåvidt skjedd mye her hjemme, på mange områder, men får ta en ting om gangen. Først: 

Leiligheten! vi flytter inn i en 85 kvm, to soveroms stor leilighet, med vaskerom, stue, kjøkken, bad, og bod som hører til foreldrerommet. det har kjølehjørne, integrerte hvitehvarer, og er perfekt for oss! Og i tilegg, som om ikke det var nok, har den flott vestvendt veranda, og peis! Jeg er temmelig happyhappy nå, selv om jeg er sliten av pakking og div stress jeg kunne styrt meg for.. men man må ta det gode med det vonde :-) 

På det personlige plan er jeg litt ustabil om dagen.. Jeg er litt emosjonell, om man kan si det.. Jeg har blitt mere følelsesmenneske etter at gulljenta kom verden, men tror jeg er litt sliten.. Men, det går over!!

Øivind jobber med mesterbrevet, og leverte oppgaven sin nå for noen få timer siden. Denne dagen ble ikke helt som planlagt for han, han forsov seg, så hverken huseier, sjef eller han selv var fornøyd.. Han rakk ikke skolen, ble temmelig forsinket, men har da fått levert oppgaven.. Han har jobbet masse med oppgaven, gjorde ikke særlig andre ting i påsken en å sitte inne å lese, og har knapt sett gulljenta si de siste dagene, om ikke ukene.. Jeg er så enormt glad for at han er ferdig med den delen av Mesterbrevet, nå er det om og men å få lest bra før eksamen.. Men den delen kan nok gå lettere!

Jeg har idag også måttet gå til det skrittet å anmelde en person, som i nærmere et år har terrorisert meg.. Personen har ringt, sendt meldinger og plaget meg via msn, og har ikke sluttet å tulle selv om jeg har gitt klar beskjed om at dersom det fortsatte, ble personen anmeldt.. Jeg har fått klare signaler fra Politiet, som er enige at dette er den eneste løsningen i denne situasjonen.. Når barnslig oppførsel går utover nattesøvnen til barnet mitt, da er det nok.. og alt dette pga 1500 kroner som jeg ikke engang skylder.. Dersom DU som dette gjelder leser dette, så bryr jeg meg ikke.. du har godt av å forstå at tomme trusler ikke kommer noen vei! 

Men men, må tusle bort å pakke inn litt tøy, så skal skrive mer når jeg får sjans!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits