En ny dag truer :-)

idag våknet jeg av ei lita frøken som hostet og harket fælt, og tenkte at det nok ikke var så smart å levere en slapp, lett febril jente i barnehagen, så da var det bare å melde avbud til jobben, og bestille time hos legen. Nå skal det nevnes at Nora har vært småpjusk i ti dager, og gradvis blitt verre, pluss blitt mere slapp og sånt, så dere ikke tror hun blir levert hos legen for alt mulig :-) Nora he et kjempebra imunforsvar, er supersterk og sunn, så det er mest for å avklare at hun ikke har fått noe bakterielt som har satt seg i lungene :-)

Ellers går det ganske bra her hjemme, Mannen med stor M jobber fortsatt i Oslo, men han tror de kun skal jobbe der ut oktober, så regner de med å komme tilbake til Nesodden, og da får jeg nok tilbake den søte, mer fornøyde kjærsten min igjen :-) (kortere reisevei= lenger søvn :-) )

Jeg jobber jo nå for Meny, i kassen der, og jeg lærer masse nytt hver dag! Elsker det!! Jeg jobber sammen med veldig energigivende mennesker, positive og morsomme er de også, så da er det bare en fryd å være på jobben! Koser meg virkelig storveis der, går egentlig bare rundt som en fjomp og gliser og smiler hver dag der, så det burde egentlig bevise netopp det!

Helgen forsvant igjen som dugg for solen, fikk kanskje gjort en brøkdel av det jeg planla, men det går bra! Tenkte å utnytte "fridagen" min til å bære opp stæsj fra boden nede, og sortere litt ! Kanskje kommer det en salgsblogg fra meg også??

Jaja, litt info fra meg, men lover å bli flinkere å skrive litt her igjen :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits