Denne dagen har vært kjempefin!!

Idag begynte dagen ganske rolig, jeg hadde ikke sovet så godt inatt, men sånn er nå det . ikke noe å gjøre med, tror noen netter er bare sånn. Vi stod opp ved halv ti tiden, spiste, og nå har My sovnet. Håper hun sover litt lenge, så kan jeg få lånt Macen til sambo, til litt forefallende internettsnoking :-) Igår tok vi bilder på babysvømmingen, det var kjempegøy!! skal legge ut bildene når jeg får linken !! (se bort ifra min bjutifulle kropp, se på ansiktene pliiiis ;-) ) 
Vi skal prøve å få ryddet litt bedre her, vasket litt, og fjernet en haug med pollen som har havnet her iløpet av dagen! Kjenner jeg klør på kroppen av det, så det skal bli deilig!! Neste uke blir lang, med mye ting på kalenderen, My skal besøke Bhg sin for første gang, hilse på de voksne der, og det blir nok veldig spennende. Til nå har hun bare fått stått på utsiden når det har vært barn der, så tror nok hun kommer til å synes det er gøy. Videre blir det legetur til oslo, den siste svømmingen på babysvømmingen, og noe til, som jeg ikke kommer på i farten. Tror nok vi skal klare å få skvist inn litt bading, for vi var på straden på tirsdag, og vannet var faktisk veldig deilig!! Tror faktisk det blir svømming på Mor i år også jeg! (meg Aka PYSA!)
 

Bilde av meg fra forrige helg.. Litt solbrent på skuldrene, og med det nydelige "tabildeselv" poset!!

3 kommentarer

Fotograf Linn Jones

03.06.2010 kl.14:39

Kjekt med slike dager! :D

Miniogmy

03.06.2010 kl.14:42

Fotograf Linn Jones:ja vet!! stresset som en oioi i går, men idag har vi tatt alt med stor ro!

Christine

03.06.2010 kl.14:47

Heihei :)

Om du liker sminke, annbeflaer jeg det og registrere deg på gratismakeup.no. Du trenger bare registrere deg, samle openg, så får du sminke sendt i posten :)

Interesert? Klikk inn på http://www.gratismakeup.no/Register.asp?r=52789 og registrer deg :)

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits